Canticer Forte - o formula sinergică, mai puternică decât Canticer, mai sigură decât Canticer Plus (P)

Canticer Forte – o formula sinergică, mai puternică decât Canticer, mai sigură decât Canticer Plus (P)

Există mai mult de 100 de tipuri de cancer, denumite de obicei după organele sau țesuturile în care se formează. De exemplu, cancerul pulmonar începe în celulele plămânului, iar cancerul cerebral începe în celulele creierului. Cancerul poate fi, de asemenea, descris de tipul de celulă care le-a format, cum ar fi o celulă epitelială sau o celulă scuamoasă.

Descoperă Canticer Forte – de folos în prevenție, sprijin de încredere în timpul tratamentului. 

Un supliment alimentar dezvoltat pe baza studiilor moderne asupra cancerului

Creat printr-o colaborare româno-chineză de excepție, menită să vină în ajutorul bolnavilor de cancer, Canticer Forte se mândrește cu o formulă originală și deosebit de eficientă,conceputa sa fie cea mai puternica formula de Canticer.

 După mai bine de cinci ani de utilizare a suplimentelor din gama CANTICER, producătorii au ajuns la concluzia că:

  • Oamenii doresc rezultate mai rapide și mai concrete
  • Utilizarea concomitent cu tratamentele clasice pentru benefiicii duble

Așadar, proaspătul CANTICER, Canticer Forte aduce impreună o mulțime de avantaje grație ingredientelor sale.  

Beneficii dovedite 

Iată pe scurt lista ingredientelor și a plusurilor pe care acestea le aduc produsului Canticer Forte:

  • Extractul din sâmburi de migdale

Plin de vitamina B17, acest extract ajută la întărirea sistemului imunitar, în depresie, afecțiuni ale pielii și chiar în artrită.

  • Extractul de Ganoderma 

Extrem de bogată în magneziu, fier, vitamina C, calciu, abundă în proteine, antioxidanti si Omega 3. Aceasta ciupercă miraculoasă este folosită în China de mai bine de 4000 de ani pentru cancer, hepatita, ciroza, ameteli, pancreatita, gastrita, ulcer, colon iritabil, Alzheimer, Parkinson și alte afectiuni degenerative, chiar și în cazul metastazelor.

  • Usnea Barbata (Matreata Bradului) 

Plină de polifenoli, săruri minerale, taninuri și acid ursinic, utilizată în afecțiuni microbiene, antivirale, cu efect imunostimulator în afecțiunile tumorale. 

  • Panax Quinquefolius (Ginseng American) 

Poate reduce eficient inflamatia și crește potențialul antioxidant din celule, îmbunătățește funcționarea creierului, scade glicemia, crește imunitatea, se poate utiliza cu succes în cazul cancerului de limba, gura, esofag, stomac, ficat, pancreas, plămâni, colon.

  • Panax Ginseng (Ginseng asiatic) 

Poate reduce riscul de boli canceroase cu pânã la 85% și să ofere un plus de protecție în numeroase tipuri de cancer.  

  • Damiana (Turnera diffussa)

Poate ajuta pacienții care fac chimio sau radio – oferă un efect antidepresiv, anxiolitic pentru cei cu atacuri de panică, potențial diuretic și laxativ pentru bolnavii care au ascită.

  • Cordyceps

Efect anticancerigen, imunoregulator, antibiotic, antiinflamator, antidepresiv, hipoglicemiant, antioxidant. De folos în cazurile de anemie cauzate de chimioterapie și în reducerea efectelor chimio/radio; mărește rezistența serică a eritrocitelor și hematocritului. Utilizat cu succes și în bronşita, pneumonie și alte afectiuni pulmonare.

Natural, acceptat ușor de organismul uman, fără reacții adverse sau interacțiuni cu alte medicamente – încearcă acum CANTICER FORTE !

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top