Cerc perfect, apărut în mod misterios într-un lan de grâu din Ungaria. Ce semnificații ar putea avea

Cerc perfect, apărut în mod misterios într-un lan de grâu din Ungaria. Ce semnificații ar putea avea

Un misterios cerc perfect apărut peste noapte într-un lan de grâu din Ungaria atrage curioși și dă apă la moară amatorilor de speculații.

Dacă unii se declară convinși că este vorba despre opera unor extratereștri, proprietarul terenului tună și fulgeră împotriva unui vecin care, spune el, a vrut să îi facă o farsă.

„Minunea” a apărut peste noapte într-un lan de grâu de la marginea unui orășel din sud-vestul Ungariei, aflat în apropiere de granița cu Croația.

Spicele au fost culcate în sens contrar acelor de ceasornic, formând un cerc perfect cu diametrul de 26 de metri. De când s-a dus vestea, mulți gură-cască merg acolo să vadă cu ochii lor totul. Fac poze, filmează și își dau cu părerea despre posibile cauze.

Robert Major: „De ce s-ar obosi cineva să facă așa ceva aici? Chiar nu văd motivul. De aceea înclin să cred că e ceva natural, nu făcut de mâna omului.”

Unii spun că este vorba despre o creație extraterestră sau supranaturală. Alții au alte versiuni. De pildă, un localnic, care caută neobosit semne ale unor civilizații extraterestre încă de prin anii ’70, crede că spicele au fost puse la pământ de un trăsnet.

László Tóth: „E foarte puțin probabil să fie o creație a unei civilizații cosmice, care să fi vrut să ne trimită un mesaj. Sunt 100% convins că e un fenomen natural.”

În timp ce o echipă de televiziune filma în zonă, și-a făcut apariția și proprietarul terenului.

Deloc încântat de atenția stârnită de cercul misterios, omul era mai degrabă agasat și supărat.

Crede că la mijloc nu a fost mâna unei civilizații extraterestre, ci a unui vecin rău intenționat, care ar fi vrut să-și bată joc de el. Însă bărbatul știe cert un singur lucru – că peste două săptămâni va culege grâul.

Sursa:

StirilePROTV

Tags:

cerc,

lan,

grâu,

ungaria,

extratereștri,

sursa: StirileProTV.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.