Compania care deține drepturile TV în Liga 1, mesaj clar pentru echipele care vor să profite de pe urma pandemiei: „Nu susţinem cluburile care au cerut întreruperea campionatului!”

Orlando Nicoară, directorul general al companiei care deține drepturile TV pentru transmisia meciurile din Liga 1, a declarat că nu este de acord cu întreruperea campionatului, din cauza pandemiei, și îndeamnă cluburile să nu se folosească de situația fără precedent în care se află fotbalul românesc, pentru a scăpa de retrogradare. În momentul scrierii articolului, în România erau raportate 35,802 de persoane infectate cu COVID-19 și 1,988 de decese. Mesajul companiei care deține drepturile TV în Liga 1 Orlando Nicoară susține că nu concepe încheierea campionatului altfel, decât pe teren. În plus, acesta spune că nu-și dorește ca Dinamo să retrogradeze în Liga 2. „Am avut şi avem toată înţelegerea pentru perioada grea traversată de cluburile din Liga 1 şi, deşi au tot fost meciuri amânate, marţi am făcut o plată către LPF. Miercuri am avut o întâlnire cu domnii Gino Iorgulescu şi Justin Ştefan asigurându-i că rămânem acelaşi partener pentru LPF şi că ne vom respecta toate obligaţiile, în condiţiile în care acest campionat se va termina pe teren, iar cluburile din Liga 1, împreună cu Liga, îşi vor îndeplini, la rândul lor, obligaţiile contractuale. Ne dorim Dinamo în Liga 1, e un club de tradiţie, un club care a dominat fotbalul românesc în ultimele decenii. La fel cum ne dorim şi Rapidul şi Petrolul şi UŢA şi FC Argeş şi o echipă din Timişoara sau Braşov, oraşe cu tradiţie, oraşe importante, cu mulţi microbişti. Dar, aşa cum am declarat şi data trecută, când s-a cerut întreruperea campionatului, nu susţinem această variantă şi nu o vom susţine. Întreruperea campionatului azi, cu câteva etape înainte de final, vine cu penalităţi şi renegocieri pentru contractul pe care-l avem. Nu suntem de acord, nu susţinem şi nu avem nicio înţelegere pentru cluburile care au cerut şi cer întreruperea campionatului doar pentru a se salva de la retrogradare în (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.