Comunicat de presă – Casa Regală

Mesajul Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei române cu prilejul Zilei Crucii Roşii Române

4 iulie 2020

Crucea Roşie Română împlineşte astăzi 144 de ani de activitate umanitară continuă şi constantă.

Sărbătorim această zi la distanţă fizică unii de ceilalţi, dar simt că suntem mai aproape ca niciodată, voluntari şi personal angajat, uniţi într-un singur gând, acela de a îndeplini misiunea organizaţiei noastre, aşa cum au făcut-o toate generaţiile dinaintea noastră.

În cei 144 de ani, Crucea Roşie Română a fost întotdeauna aproape de toţi cei care au avut nevoie de ajutor şi de speranţă în vreme de război, foamete, secetă, epidemii sau dezastre naturale.

Astăzi, întreaga lume trece prin momente dificile, iar misiunea noastră este să protejăm viaţa şi sănătatea oamenilor. Ne confruntăm cu un inamic invizibil care provoacă teamă, insecuritate şi incertitudine.

Organizaţia noastră demonstrează, încă o dată, că angajamentul său faţă de umanitate este constant. Prin voluntarii săi, ambasadori ai păcii şi ai solidarităţii, Crucea Roşie Română oferă zi de zi, sprijin uman, material şi logistic, pentru a consolida răspunsul ţării noastre la pandemia COVID-19.

Sunt mândră şi transmit voluntarilor şi angajaţilor Crucii Roşii Române admiraţia mea pentru implicarea, devotamentul şi eficienţa de care dau dovadă.

Sunt recunoscătoare românilor care au parcurs acest drum alături de noi, cu încredere. Mulţumesc donatorilor care s-au mobilizat într-un număr atât de mare şi le urez: „Bine aţi venit în linia întâi!”

Privesc cu încredere spre viitor şi vă rog să ne rămâneţi alături, pentru ca împreună să alinăm suferinţa oamenilor şi să continuăm să scriem istoria binelui.

La mulţi ani, Crucea Roşie Română!


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.