Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Centrul de Cultură Alba

Cvartetul de Coarde al Judeţului Alba susţine, duminică, un recital cameral în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia

Cvartetul de Coarde ,,Augustin Bena” al Judeţului Alba susţine, duminică, 12 iulie 2020, un recital cameral în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Evenimentul cultural este programat la ora 20:00 şi este organizat cu respectarea unor reguli stricte de distanţare socială şi de dezinfectare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Intrarea este liberă, în limita a 250 de spectatori.

Cvartetul va evolua alături de soliştii invitaţi, Dragoş Tudor şi Alexandru Ştefănoiu, ambii la chitară, şi în program sunt incluse lucrări muzicale de o sensibilitate aparte, compuse de W. A. Mozart, Jorge Cardoso, A. Vivaldi şi Isaac Albeniz.

Cvartetul de coarde ,,Augustin Bena” activează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” şi a susţinut numeroase recitaluri şi concerte. În formula extinsă, în cadrul centrului funcţionează şi Orchestra de Cameră înfiinţată în iulie 2013 ca şi departament cultural. Orchestra este condusă de Dan Liviu Cernat şi abordează lucrări din creaţie marilor compozitori cu preponderenţă din perioada barocului.

Ce reguli trebuie respectate de spectatori?

Spectatorii care participă la evenimentele culturale organizate de Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba trebuie să respecte o serie de reguli impuse pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Accesul la spectacol va fi deschis cu o oră înainte astfel încât spectatorii să intre pe rând respectând distanţarea socială şi fiind incluşi într-un triaj epidemiologic. Astfel la intrarea în zona de concert fiecărui spectator i se va măsura temperatura cu termometre non-contact şi nu se va permite accesul persoanelor simptomatice care prezintă tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată sau a celor au temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. De asemenea, pe toată perioada spectacolelor, fiecare participant va fi obligat să poarte mască.

Intrările în spaţiul delimitat sunt dotate cu staţii de dezinfectare pentru mâini, iar spectatorii vor fi obligaţi să se dezinfecteze în momentul accesului în spaţiul de spectacol.

Evenimentul cultural este organizat de Centrul de Cultură „Augustin Bena” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi cu sprijinul Primăriei municipiului Alba Iulia.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi