Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş

APEL ADRESAT CETAŢENILOR JUDEŢULUI TIMIŞ

Având în vedere ca în ultima perioadă de timp, evoluţia cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 a luat o amploare deosebită, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş face apel la responsabilitatea şi maturitatea cetăţenilor pentru ca împreună să limităm răspândirea infecţiei cu noul coronavirus. Protejându-ne pe noi, contribuim la protecţia tuturor.

Vă rugăm să conştientizaţi necesitatea şi importanţa de a purta mască în spaţii închise, de a evita aglomeraţiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanţarea fizică şi de a da dovadă de respect unii faţă de alţii, supunându-ne recomandărilor medicilor specialişti.

Totodată, este necesar să respectăm cu stricteţe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice.

Pentru a valoriza eforturile şi munca depusă până acum de întregul corp medical şi de către autorităţile implicate in gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situaţia actuală şi să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile. Eludând măsurile de prevenţie impuse de situaţia epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv şi pe plan internaţional, cetăţenilor români fiindu-le impuse noi restricţii de călătorie.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi