Critic National
critic national stiri 24/7

Comunicat de presă – IJJ Tulcea

Constatările jandarmilor tulceni la sfârşit de săptămână

În acest sfârşit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea au avut în vedere prevenirea comiterii faptelor antisociale care pot afecta siguranţa cetăţenilor, dar şi informarea şi îndrumarea cetăţenilor cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

De asemenea, jandarmii au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestarea cultural – artistică ,,Contribuţia ruşilor lipoveni la îmbogăţirea materială şi culturală a zonei Delta Dunării”, desfăşurată în oraşul Sulina.

Pe timpul misiunilor specifice executate, echipajele de jandarmerie au constatat 3 infracţiuni (loviri şi alte violenţe, violenţă în familie), dar nu au trecut neobservate nici contravenţiile la regimul silvic, astfel că două persoane s-au ales cu amendă pentru instalarea în fondul forestier de corturi în alte locuri decât cele aprobate şi delimitate de deţinătorul terenului forestier respectiv.

De asemenea, alte 5 persoane au fost sancţionate contravenţional pentru pescuit fără permis în habitatele piscicole naturale, neprezentarea permisului de pescuit şi pescuit recreativ sub dimensiunile minime legale, iar pe numele a 2 persoane jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de pescuit comercial fără licenţă sau autorizaţie de pescuit şi deţinerea fără documente legale ale peştelui.

În perioada următoare, ne vom regăsi, ca de fiecare dată, în mijlocul cetăţenilor unde avem în atenţie orice încălcare de la normele legale, fie că vorbim de comiterea de fapte contravenţionale sau penale.

Misiunile noastre au un caracter preventiv pentru a creşte siguranţa cetăţeanului şi a proteja proprietatea publică şi privată.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi