Comunicat de presă – IPJ Timiş

CERCETAT PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ŞI MUNIŢIILOR

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din cadrul I.G.P.R. şi poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, din Timiş, efectuează percheziţii într-un dosar penal, în care un bărbat este bănuit că ar fi confecţionat, în mod ilegal, arme şi componente, precum şi că deţine ilegal asemenea arme şi componente.

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti, pe linia prevenirii şi combaterii săvârşirii de fapte care aduc atingere regimului armelor şi muniţiilor, precum si pentru combaterea traficului ilicit de arme si muniţii, sunt efectuate cercetări faţă de un bărbat, de 46 de ani, cu dublă cetăţenie (irakiană şi britanică) bănuit de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Astfel, astăzi, 8 iulie, poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, efectuează 6 percheziţii domiciliare, atât la domiciliul persoanei în cauză, cât şi la imobilele unor persoane ce ar fi implicate în activităţi.

Acţiunile se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.