Comunicat de presă – Partidul Noua Românie

Sebastian Popescu, cel mai tânăr candidat la prezidenţiale din istorie, intră în cursa electorală pentru Primăria Generală

Sebastian Popescu este candidatul Partidului Noua Românie la funcţia de Primar General al Capitalei. După ce în 10 noiembrie 2019 a devenit cel mai tânăr candidat la prezidenţiale, Preşedintele PNR doreşte să devină acum cel mai tânăr primar din istoria Capitalei României.

Partidul Noua Românie va avea candidat la Primăria Capitalei dar şi listă de candidaţi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Preşedintele PNR a acceptat să intre în cursa electorală pentru Primăria Generală cu speranţa că bucureştenii vor dori alt primar care să conducă oraşul.

„Cele aproximativ 31.000 de voturi primite la prezidenţiale mă responsabilizează să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. Ştiu că nu e uşor de condus un oraş de complexitatea Capitalei dar nu îmi e frică de lucruri grele şi complicate. Pot face faţă unei astfel de responsabilităţi şi sunt pregătit să modernizez Bucureştiul, să devină cu adevărat o capitală europeană. Toţi bucureştenii care nu mai vor să fie reprezentaţi de actualul primar şi nici de candidaţii propuşi de partidele tradiţionale, au acum o alternativă în persoana mea, în candidatul Partidului Noua Românie. Împreună putem da startul unei schimbări reale, majore şi benefice pentru bucureşteni şi pentru Capitala României. În loc să ne plângem şi văietăm că nimeni nu face nimic, putem acum să trecem la fapte şi să culegem roadele muncii noastre”, a declarat Sebastian Popescu.

Preşedintele PNR a primit în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie 2019, 30.850 de voturi, clasându-se pe locul 13, la o distanţă de 34 de voturi faţă de candidatul de pe locul 12.

Cele 30,850 de voturi primite de Sebastian Popescu au fost obţinute fără să fi cheltuit vreun leu în campanie, fără afişe şi fără flyere. Doar câteva apariţii la tv şi radio. Însă aceste apariţii sporadice au fost suficiente pentru a determina aproximativ 31.000 de români să-l voteze pentru funcţia de Preşedinte al României.

Pentru a putea candida la Primăria Capitalei, Sebastian Popescu are nevoie de 9000 de semnături.

Toţi cei care vor să semneze pentru candidatura lui Sebastian Popescu la funcţia de Primar General al capitalei o pot face fie pe email la [email protected] , fie la sediul PNR din Piaţa Unirii, Strada Halelor Nr. 17, Etaj 1, Sector 3, Bucureşti.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online https://partidulnouaromanie.ro/social/signup

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteţi citi Statul şi Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmăreşte pe facebook activitatea Noua Românie.

Departamentul de Comunicare şi PR al PNR
Purtător de Cuvânt,
Cosmin Grancea


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.