Comunicat de presă – Sibiu Fringe Festival

SIBIU FRINGE – PRIMUL FESTIVAL DE TEATRU DIN SIBIU

SIBIU FRINGE FESTIVAL a ajuns la a 15-a ediţie şi va avea loc în acest an între 10 -19 iulie. Va fi o ediţie specială cu un format special, cu spectacole ce se vor desfăşura exclusiv outdoor. Spaţiile alese vor fi în aer liber şi vor respecta măsurile impuse de autorităţi pentru ca toţi factorii implicaţi, artişti, voluntari şi spectatori deopotrivă să fie în siguranţă. Totodată şi spectacolele selectate pentru această ediţie vor ţine cont de distanţarea impusă de pandemie.

„Teatrul trece printr-o perioadă fără precedent. În istoria contemporană a teatrului nu ne-am întâlnit cu o asemenea ruptură între public şi creatori. Teatrul a trecut în online sau mai bine zis a învăţat să existe şi în online şi iată că avem jumătate de an imediat, doar că spectacolul online nu se compară cu spectacolul trăit live iar energia din sala de spectacol nu poate fi resimţită în faţa monitorului. Am decis să ieşim în stradă chiar dacă din punct de vedere tehnic va fi extrem de greu să creăm condiţiile din interior, însă bucuria de a juca şi a ne reconecta cu spectatorii este uriaşă şi sunt convins că va suplini neajunsurile tehnice.” a spus Cătălin Grigoraş preşedintele festivalului

Festivalul va debuta pe data de 10 iulie, iar tema propusă pentru acest an este PUTEREA DE A FACE / THE POWER TO DO. Programul festivalului va prezenta comedii, spectacolele muzicale, one man show-urile, concerte sau video proiecţiile, dar şi secţiunea deja consacrată dedicată copiilor FRINGE FOR KIDS.

Programul complet al festivalului va putea fi consultat în curând pe site-ul sbfringe.ro cât şi pe pagina de Facebook a festivalului.

SIBIU FRINGE FESTIVAL este organizat de Asociaţia Compania de Teatru Become cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu şi Primăriei Răşinari.


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.