Cristi Borcea, mărturii despre cei 9 copii pe care îi are cu 4 femei diferite. VIDEO

Cristi Borcea

Fostul finanțator de la Dinamo, Cristian Borcea, a vorbit deschis despre familia lui și despre posibilitatea de a o extinde. El are deja 3 copii cu actuala soție, Valentina Pelinel. Dar, mai e loc de un moștenitor?

Cristi Borcea (50 de ani) are 9 copii cu patru femei diferite și dificultăți serioase în a-i vedea pe toți. Fostul acționar al clubului Dinamo a dezvăluit că, în ciuda timpului scurt petrecut cu fiecare dintre ei, s-a străduit să le creeze toate condițiile pentru a crește fără griji.

Cu actuala soție, Valentina Pelinel, Borcea are două fete gemene și un băiețel. E loc de un al patrulea copil?

„Deocamdată nu, dar dacă Valentina își dorește, eu n-am niciun fel de problemă”, a spus fostul finanțator de la Dinamo la emisiunea Vorbește lumea.

Cu prima sa soție, Mihaela, omul de afaceri are un băiat de 22 de ani, pe nume Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). Cu a doua soţie, Alina Vidican, a făcut alți doi copii – George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani). Cristi Borcea mai are o fetiță, Carolyn (13 ani), din relația extraconjugală pe care a avut-o cu cu avocata Simona Voiculescu.

Patru dintre copiii săi (cei trei pe care-i are cu Valentina Pelinel și Gloria, fiica sa și a Alinei Vidican), sunt făcuți în perioada sa de detenție. Borcea a stat 5 ani după gratii, după condamnarea primită în dosarul transferurilor de fotbaliști.

Vezi mai jos ce spune Borcea despre actuala soție, Valentina Pelinel!

Sursa:

Pro TV

Tags:

cristi borcea,

valentina pelinel,

copii,

inchisoare,

dosarul transferurilor,

vorbeste lumea,

interviu,

sursa: StirileProTV.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.