Critic National
Deputatul Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, amendat pentru nepurtarea măștii, Critic National

Deputatul Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, amendat pentru nepurtarea măștii

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, a fost amendat pentru nepurtarea măștii și pentru că a jignit un polițist când l-a somat în legătură cu masca.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis „Mitralieră”, a fost amendat pentru nepurtarea măștii și pentru că a jignit un polițist când l-a somat în legătură cu masca.

Poliția Capitalei a anunțat marți că un polițist din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră a fost sesizat de către un cetățean, în 17 iulie, că două persoane, bărbat și femeie, aflate în interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul le-a cerut celor două persoane să își fixeze corespunzător măștile.

Femeia s-a conformat, dar bărbatul a refuzat.

„La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contravențional, a adresat cuvinte și expresii jignitoare. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, este anunțul Poliției Capitalei.

 

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi