Două surori, de 12 și 16 ani, care au plecat împreună de acasă, sunt căutate de polițiști

Două surori, de 12 și 16 ani, care au plecat împreună de acasă, în urmă cu două zile, sunt căutate de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Două surori, de 12 și 16 ani, care au plecat împreună de acasă, în urmă cu două zile, sunt căutate de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Noaptea trecută, polițiștii au fost sesizați că Nimigean Elena Diana, în vârstă de 16 ani și sora ei, Varga Augustina Paula, în vârstă de 12 ani, au plecat de acasă de miercuri și nu au mai revenit.

Semnalmentele tinerei de 16 ani: înălţime 1,66 m, 60 de kg, față ovală, ochi căprui, păr negru. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o jachetă neagră, pantaloni tip jeans, trei sfert, de culoare neagră și șapcă de culoare neagră.

Semnalmentele tinerei de 12 ani: înălţime 1,35 m, 40 de kg, față ovală, ochi albaștri, păr șaten. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o bluză de culoare roz și pantaloni de culoare albă.

Poliția precizează că a primit poză doar cu fata de 16 ani.

Persoanele care au informații despre ele sunt rugate să sune la 112.

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.