Stiri Realitatea

26 de oameni din cadrul clubului CFR Cluj fuseseră inițial descoperiți infectați cu noul virus, însă rezultatele venite duminică au relevat faptul că niciunul nu mai are COVID-19, potrivit Telekom Sport.

Cazurile pozitive descoperite înaintea meciului cu FCSB i-au încurcat teribil pe ardeleni, care vor avea o misiune extrem de grea pe final de sezon. „Programul pentru CFR Cluj este următorul. Pe 28 va juca cu FC Botoșani, pe 31 iulie cu FCSB și pe 3 august cu CS Universitatea Craiova”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

„Ieri am vorbit cu Dan Petrescu. Era la spital, singur în cameră, la Cluj. A avut o temperatură peste 37 doar la Mogoșoaia. Pentru el cea mai mare problemă e că i-au venit toate cele 3 fete la Cluj și nu poate să se vadă cu ele. Azi face un test și, dacă testul iese negativ, se poate izola acasă.

El crede că e o răceală puternică, crede că e problemă pentru cei mai în vârstă. Problema e că se întrerupe campionatul, nu știi unde ești, locul 1 sau 2. Nu era speriat, ci dezamăgit. Înainte de meciul cu Craiova, pierdut cu 2-3, au apărut niste discuții. Trebuiau să se dea niște bani pe 25, nu s-au dat”, a spunea în această săptămână Ioan Becali.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top