Critic National
, Firea cere demisia ministrului Muncii, pe care îl acuză de umilirea pensionarilor și incompetență, Critic National, Critic National

Firea cere demisia ministrului Muncii, pe care îl acuză de umilirea pensionarilor și incompetență

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cere demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pentru că ,,privește nepăsător cum românii sunt umiliți la cozile kilometrice” de la casele de pensii și se ocupă mai mult de campania electorală.

„Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii, care priveşte nepăsător cum românii sunt umiliţi la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament faţă de cetăţeni. La noi, guvernul PNL, care promite lapte şi miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituţii, la care apelează cetăţenii. Cum să ţii sute de oameni, la casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare”, scrie Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Primarul Capitalei o acuză pe Violeta Alexandru că pune pe primul loc ,,campania electorală murdară”, nu siguranţa oamenilor.

„La orele în care aceşti cetăţeni cu drepturi erau umiliţi şi puşi în pericol, doamna ministru a şomajului şi umilirii pensionarilor, V. Alexandru, dădea interviuri despre bârfe, mondenităţi, cancanuri. Cine cu cine, care cu care.. în politică! Se ocupa de campanie electorală murdară, în loc de viaţa şi siguranţa oamenilor care au nevoie de respect din partea ministerului pe care îl conduce. Încă! Fiecare zi scursă cu cel mai incompetent şi inuman ministru în fruntea Ministerului Muncii este o pată pe obrazul guvernului PNL şi a ţării!”, mai scrie Firea.

 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi