Florin Prunea îi face praf pe dinamoviști și lansează acuzații dure: „Vă garantez că n-au fost testați cu toții pentru coronavirus! Au dat cu pixul să taie și motorina de 200 de euro”

Dinamo riscă să fie nevoită să joace juniorii în ultimele meciuri din play-out-ul Ligii 1, iar situația este una teribil de grea în „Ștefan cel Mare”. Fără să-i pronunțe numele, Florin Prunea l-a pus la zid pe Bogdan Bălănescu, președintele lui Dinamo. Fostul mare portar lansează acuzații dure, fiind convins că nu toți cei de la Dinamo au făcut testele pentru coronavirus. Florin Prunea, acuzații dure: „N-au fost testați toți de la Dinamo!” „Ce s-a întâmplat acolo este incredibil! Asta pleacă de la conducerea clubului. Cine a semnat protocolul, trebuie să-l respecte! Am înțeles că acolo sunt probleme și cu un conducător, acolo lucrurile au scăpat de sub control, este un focar. Așa cum îl cunosc eu pe omul care conduce destinele acestui club, nu i-a testat pe toți. E o persoană acolo care a sacrificat orice pentru interesul propriu. A dat cu pixul, să tăiem și de acolo, și de acolo. Vă garantez eu că n-au făcut toți teste. El a dat cu pixul când a tăiat motorina, nici 200 de euro pe lună. L-a mințit pe săracul Negoiță de vorbește singur. Suporterii aceștia care fac lucruri extraordinare cum îl mai țin pe omul acesta la club? El semnează absolut tot, e numărul 1”, a spus Prunea, la Digi Sport. Fostul conducător al lui Dinamo crede că Liga 1 n-ar mai trebui să continue, după ce au apărut cazuri de coronavirus și la Craiova. „Craiova este cel mai bine organizat club din România! Dacă acolo sunt probleme, vă dați seama ce e la celelalte echipe? Acest protocol necesită eforturi financiare. Nu s-a respectat nimic. Eu cred că se impune de urgență organizarea unei întâlniri între cluburile din Liga 1. Noi avem o competiție viciată, acum nu mai e fotbal. Meritul sportiv dispare, echipele nu mai au aceleași șanse. Se impune oprirea competiției, toată lumea să înțeleagă că este un sacrificiu comun. Trebuie să fim toți solidari”, a fost mesajul lui (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.