Critic National
, Focar de coronavirus la Institutul Național de Neurologie din București: 22 de persoane infectate cu COVID-19, Critic National, Critic National

Focar de coronavirus la Institutul Național de Neurologie din București: 22 de persoane infectate cu COVID-19

Focar de coronavirus la Institutul Național de Neurologie din Capitală, unde 22 de persoane sunt infectate. Este vorba despre șapte pacienți și 15 cadre medicale, toți asimptomatici, informează Realitatea PLUS.

Toți pacienții și cadrele medicale se aflau la secția de Terapie Intensivă și au fost transferați la cele doua spitale de boli infecțioase din Bucrești, Victor Babeș, respectiv Matei Balș. 

Totul a pornit de la o pacientă, spun reprezentanții Institutului de Neurologie din Capitală. În acest moment, secția ATI este închisă pentru a se face dezinfecția. Reprezentanții instituției susțin și că testele în cazul celor 22 de persoane diagnosticate cu COVID-19 s-au făcut la o clinică privată.

Ulterior, însă, cei șapte pacienți au refăcut testele, iar pentru trei dintre ei aceștia au ieșit negative. La fel s-a întâmplat și în cazul a două cadre medicale. Practic, conform celei de-a doua testări, trei dintre cei șapte pacienți și două dintre cele 15 cadre medicale nu ar fi infectate cu coronavirus. 

Situația acestora este acum analizată pentru a se lua o decizie, reprezentanții unuităților medicale unde au fost internați pacienții urmând a fi informați.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi