Critic National
, , Critic National, Critic National

Comandantul IPJ Olt, comisarul-şef Mihai Mihalache, adjunctul său, Eduard Bîlă, și o grefieră de la Tribunalul Olt au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Șeful Poliției s-a testat la o clinică privată, după ce a avut simptome specifice infecţiei cu Sars-Cov-2. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor din județ confirmate vineri a ajuns la 11.

Tot vineri, a fost testat pozitiv și un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Olt. 15 colegi cu care acesta a intrat în contact au fost testați, printre ei fiind și comisarul-șef Eduard Bîlă.

IPJ Olt a transmis că a aplicat măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus la nivelul unităţii. „Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (schimbarea programului de lucru pentru distanțarea socială, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, citat de realitateadeolt.

În cazul grefierei, aceasta se afla în concediu din 29 iunie şi a contactat infecţia în afara locului de muncă.

Vineri, bilanțul cazurilor de Covid din județul Olt a ajuns la 339.

Citește și șeful Poliţiei Slatina, confirmat cu COVID-19 după descoperirea focarului de la IPJ Olt

 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi