Fotbal: Florin Tănase (FCSB), după câştigarea Cupei României – Acest sezon a devenit cel mai bun

Jucătorul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarat, miercuri seara, după câştigarea Cupei României, că acest trofeu a transformat cel mai slab sezon al său de când este la formaţia bucureşteană în cel mai bun.

“Am avut un meci dificil în această seară împotriva unei echipe cu experienţă, care a avut determinare. Ne bucurăm că am putut să câştigăm trofeul. Dacă înaintea meciului spuneam că e cel mai slab sezon de când sunt la această echipă, acum pot spune că e cel mai bun pentru că am câştigat un trofeu”, a declarat Tănase la postul Digisport.

El consideră că acest trofeu va da un plus de încredere echipei sale în viitorul sezon: “Cu siguranţă acest trofeu ne va da încredere pentru anul viitor, când sper să facem eventul. Eu ţin să mulţumesc şi fostului antrenor Bogdan Vintilă, pentru că dânsul ne-a adus în această finală. Cu siguranţă merită şi dânsul o medalie”.

Echipa de fotbal FCSB a cucerit Cupa României după ce a învins în finală formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti.
AGERPRES (V, AS – autor: Adrian Ţone, editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Florin Tănase/Facebook

sursa: AGERPRES


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top