Critic National
, Gabriela Firea, mesaj codat. ,,FERIȚI-VĂ, fugiti de oameni lingușitori care trădează!”, Critic National, Critic National

Gabriela Firea, mesaj codat. ,,FERIȚI-VĂ, fugiti de oameni lingușitori care trădează!”

Primarul general al Capitalei a răbufnit, luni seară, cu un mesaj extrem de dur la addresa trădătorilor și a lingușitorilor, a celor care sunt gata să vândă pe oricine. Edilul nu a pomenit nume, dar mesajul a venit la scurt timp după ce fostul premier Victor Ponta a afirmat, la un post TV, că partidul său va avea candidat propriu pentru Primăria Generală și că Firea a greșit rămânând alături de PSD.

Fără să indice pe cineva anume, Gabriela Firea a postat un mesaj în care iși exprimă dezamăgirea față de oameni care calcă pe cadavre, care lingușesc și trădează cu zâmbetul pe buze. 

 

,,Sa ne fereasca Dumnezeu de oamenii care sunt in stare sa calce pe cadavre, pe orice sentiment, pentru propriile ambitii, trufii, egoisme supranumite “principii”.

Cei care sunt obisnuiti sa-si vanda si familia, si prietenii sunt mierosi cand au nevoie de tine si cruzi cand nu le mai servesti noului interes.

Lupii singuratici, semi-zeii, trufasii pur-sange sunt cei mai periculosi indivizi.

Feriti-va! Feriti-va! Fugiti de oamenii lingusitori care va tradeaza, zambind de satisfactie.

Cea mai josnica ticalosie a omului este tradarea, zicea un intelept! Sa-i credem pe intelepti….” a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Luni seară, la un post TV, Victor Ponta a afirmat că Pro Romania va avea propriul candiat la Primăria Generală și că nu se pune problema să o sprijine pe Gabriela Firea. ,,Cred ca Firea a gresit ca a ramas legata de PSD, de bataliile interne. Si Nicusor Dan va avea de suferit din asocierea cu PNL”,  a afirmat Ponta. Mai mult, fostul șef de partid al Gabrielei Firea a afirmat chiar că principalul ei contracandidat ar fi mai de stânga decât ea. 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi