Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și candidat al PSD la viitoarele alegeri, a vorbit despre un scenariu politic pentru a fi ”intimidată” să renunțe la candidatură.

„Am spus aseară, și am văzut că declarația mea a fost interpretată în fel și chip, o realitate. Dacă săptămâna aceasta sau zilele acestea, în urma unor sondaje care se realizează deja, sunt în teren persoanele respective, se va releva faptul absolut puțin probabil că există un alt candidat care să întrunească încrederea bucureștenilor mai mult decât mine eu sunt dispusă să mă retrag pentru acel candidat, pentru că nu mă leg de scaun, nu mă țin neapărat strânsă de o funcție.

Am venit să fac cât mai multe lucruri bune pentru Capitală și, repet, nu sunt atât de ambițioasă încât să consider că nu există și altă persoană pregătită să facă acest lucru, dar din toate cercetările pe care le avem la dispoziție, atât cele realizate în interesul meu, cât și cele realizate de către formațiunea politică pe care o reprezint, arată faptul că atât eu, cât și Președintele României, Klaus Iohannis, suntem cele două personalități politice care întrunim cele mai mari procente de încredere în rândul românilor și, de asemenea, în rândul bucureștenilor.

Ierarhiile nu s-au schimbat patru ani de zile și nu au suferit modificări nici în această săptămână. Este imposibil de crezut că se întâmplă ceva în aceste zile”, a declarat Gabriela Firea, într-o declarație de presă susținută miercuri, la sediul PSD.

Întrebată cine i-a cerut să se retragă, primarul general a afirmat: „Sunt alte forțe care transmit emisari că ar fi mai bine pentru mine să vin la președinția PSD și să candidez doar la parlamentare, și eventual dacă PSD va ajunge la guvernare, să devin prim-ministru. Le-am spus că pe mine acest scenariu nu mă interesează. Eu îmi văd cu multă seriozitate de treaba de la Primăria Capitalei, de activitatea mea. Nu sunt o oportunistă, nu calc pe cadavre, nu vreau să iau locul nici domnului Ciolacu și nici viitoarei propuneri de premier a PSD. Nu sunt o aventurieră să îi părăsesc pe bucureșteni în ideea că după ce voi câștiga un loc în Senatul României și ca posibil președinte PSD am prima șansă să devin primul-ministru al acestei țări. Nu este cazul! Eu îmi văd de treaba mea”.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.