Gest revoltător la Petrolul Ploiești! Ce au făcut fotbaliștii infectați cu coronavirus?

Este stare de alertă la Ploieşti, după ce la echipa de fotbal Petrolul au fost depistate șapte cazuri de COVID-19, a anunțat, sâmbătă, Realitatea PLUS. 

FC Petrolul Ploiești

 

Cei infectați, șase jucători și un membru al staff-ului, au refuzat internarea. 

Conform protocolului sanitar al Federației Române de Fotbal, Petrolul Ploiești riscă cea mai mare amendă, de circa 20.000 de euro. 

„Persoanele depistate pozitiv sunt asimptomatice, nu au niciun fel de simptom și au acest drept. S-au izolat singuri, îi monitorizăm, astfel incat daca apar simptome sa fie internati. Odata cu aparitia hotararii CCR în Monitorul Oficial, avem dreptul sa facem recomandari. Măsurile pe care le puteam dispune sunt suspendate de drept. Eu sper ca seriozitatea si riscul de a avea dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor sa fie foarte constient în capul fiecăruia dintre pacientii pozitivi care au ales sa stea acasa, si nu la spital”, a declarat directorul DSP Prahova, Bogdan Nica, la Realitatea PLUS.
 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.