Gigi Becali, prima reacție după valul de procese care îl așteaptă cu jucătorii pe care i-a trimis în șomaj tehnic. „Să vedem ce o să obțină”

FCSB nu a câștigat niciun meci de trei etape, dar pentru Gigi Becali nu este singura problemă. Clubul trebuie să-și angajeze avocați buni pentru că mai mulți jucători vor să meargă în instanță. Finanțatorul echipei este convins că nu vor avea sorți de izbândă. Gigi Becali a luat măsuri dure de cum a început pandemia. A tăiat salariile jucătorilor la jumătate. Măsura a fost valabilă doar pentru cei pe care îi dorește în continuare la club, iar reducerea este pe o perioadă de șase luni. Fotbaliștii aflați la final de contract sau de pe „lista neagră” s-au trezit în șomaj tehnic și au câștigat între trei și patru mii de lei pe lună. Mulți dintre ei au amenințat că vor da clubul în judecată sau se vor adresa comisiilor Federației Române de Fotbal. Bogdan Planic nu s-a mai prezentat la antrenamente și încearcă să-și rezilieze contractul. Fundașul sârb va apela la FIFA pentru a primi „cartea verde”. La fel va proceda și Marko Momcilovic, iar Harlem Gnohere și-a reziliat deja contractul. Cristi Bălgrădean, Adi Popa şi Alexandru Stan au apelat la FRF. Cei trei au făcut apel la comisiile interne pentru a-şi primi înapoi salariu întreg. Termenul de la „Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor” a fixat termen pe 15 iulie. „Nu mă interesează. Treaba lor. Să se ducă la comisii, ce să le fac eu? E dreptul lor. Nu mă deranjează. Să se ducă, să vedem ce o să obţină”, a spus Becali pentru AntenaSport. În acest moment FFCSB mai are un singur jucător în șomaj tehnic. Alexandru Stan mai are un an de contract și nu vrea să plece. Adi Popa a dezvăluit cum au fost trimiși jucătorii în șomaj tehnic Adi Popa a terminat contractul cu FCSB pe 30 iunie 2020. Fotbalistul a povestit cum s-a ajuns la varianta „șomajului tehnic”. Cei din conducere nu au încercat nicio negociere, iar jucătorilor li s-au pus documentele în față. „Noi, jucătorii, am vorbit și am spus că sunt (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.