Glumește sau are informații din interior? Gigi Becali susține că toții jucătorii echipei CFR Cluj s-au vindecat miraculos de coronavirus. „Mi-a zis MM că a vorbit cu Alex Chipciu”

Gigi Becali a fost în culmea fericirii după ce FCSB a câștigat Cupa României. Patronul echipei a oferit un scenariu șocant. Susține că are informații că la CFR Cluj s-au refăcut toate testele și că niciun jucător nu mai este infectat. Liga 1 este sub cod roșu de COVID-19. Dinamo și CFR Cluj sunt cele mai afectate echipe. Pentru ardeleni problemele au început înaintea partidei cu FCSB. Atunci a apărut primul caz. Între timp lista a devenit mult mai lungă, iar printre persoanele care au COVID-19 se află și antrenorul Dan Petrescu. Gigi Becali are o altă variantă. Spune că cei de la CFR Cluj și-au refăcut testele și că nu mai au niciun jucător cu noul coronavirus. „Nu mai știu nimic. Mi-a zis MM Stoica faptul că a vorbit cu Alex Chipciu de la CFR Cluj și au refăcut testele și au ieșit bine. Eu așa am auzit. Eu spun doar bârfe, nu știu sigur”, a declarat Gigi Becali. Finanțatorul roș-albaștrilor nu este sigur că la FCSB nu există niciun infectat. Spune însă că nu-l mai interesează. Roș-albaștrii au câștigat Cupa României și și-au asigurat prezența în Cupele Europene. „Sunt oameni serioși la mine, domne`. Stai să vedem că noi am făcut testele acum două săptămâni. Vineri trebuie să le facem din nou. Să dea Domnul să nu avem niciunul. Nu am emoții că nu mă mai interesează. Ce mare lucru este asta? Da, am avut veri care au avut coronavirus. Au făcut tratament cinci zile și la revedere”, a mai spus Becali la Digi Sport. Lista persoanelor infectate cu COVID-19 de la CFR Cluj:

Grzegorz Sandomierski (portar) Adrian Păun (mijlocaş) Damjan Djokovic (mijlocaş) Cristi Manea (fundaș) Cristian Moldovan (antrenor cu portarii) Costin Curelea (antrenor secund) Cristian Dragotă (preparator fizic) Bogdan Aldea (preparator fizic) Radu Pralea (kinetoterapeut) Dan Petrescu (antrenor) Cristi Bălgrădean (portar) – vindecat Cătălin Golofca (mijlocaş) – vindecat Claudiu (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top