Critic National
critic national stiri 24/7

Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii se gândesc la căsătorie

Horoscop 11 iulie, prezentat de Neti Sandu. O zi condimentată, o să ne bucurăm de veștile care mai de care și o să le facem mici surprize celor din jur.

Vibrația zilei este 11 și o să avem o intuiție a lucrurilor care chiar contează pentru noi și ai noștri.

Previziunile pentru fiecare zodie le puteți asculta în video.

O să vă bucuraţi de o experienţă inedită, poate practicaţi vreun sport de agrement, ceva cu adrenalina – forţe. O să puteţi pleca, în sfârşit acolo unde v-aţi propus mai demult , şi o să revedeţi nişte oameni în care v-aţi pus mari speranţe, şi-o să fie o revedere emoţionantă

Poate daţi un examen, o fi vreo proba practică, să lucraţi – sezonier, ca să mai faceţi rost de nişte bani. Orice prilej să ieşiţi din casă o să fie bun, poate ajungeţi chiar mai departe, la malul mării, sau la nişte rude de prin ţară, să aflaţi ce mai fac, cum se mai simt.

Se poate să vă duceţi la o nuntă şi o să fie distracţie, chiar dacă în cadru mai restrâns, aşa. Poate primiţi nişte lucruri de care – aveţi nevoie, or fi alimente, sau diverse obiecte utile pentru casă, şi o să fie un câştig, or să vă prindă bine.

O să primiţi o invitaţie la un concert, un spectacol în aer liber, pot fi şi jocuri pe plajă şi să fie antrenant. O întâlnire care poate aduce un plus de claritate într-o relaţie sentimentală de care-aveti nevoie ca de aer, şi o să luaţi o decizie – de comun acord.

Se poate să vă luaţi ceva de lucru şi să munciţi dintr-o staţiune de agrement, unde să vă şi distraţi aşa, printre picături. Se pare c-o să vă permiteţi o porţie de relaxare şi o s-o-ntindeti pentru vreo două zile la aer curat, ca să mai uitaţi de griji.

O să vă faceţi program de ieşit la aer, la piscină, ca să fie un alt vibe, c-aveţi nevoie de un plus de confort psihic, emoţional! Vouă o să vă vina inima la loc după o perioadă în care totul mergea de-andoaselea şi o să vă gândiţi şi la căsătorie dacă tot s-au aşezat lucrurile aşa cum v-aţi dorit.

Cineva cu care aţi avut vreo dispută verbală, nu v-aţi mai înţeles, revine şi poate şi-a schimbat atitudinea. Poate va mai luaţi lucruri noi pentru casa, pentru grădină, şi-i chemaţi pe fraţi, pe surori să vă bucuraţi de ultimele achiziţii – sau aveţi vreun sărbătorit

E posibil să se strângă familia ca să vedeţi cu ce le puteţi fi de ajutor unor proaspăt căsătoriţi, unor tineri aflaţi la-nceput de drum în viaţă. Se poate să vă implicaţi în pregătirea unui eveniment şi o s-aveţi grijă să respectaţi toate normele sociale ca să iasă totul ca la carte.

O să treceţi pe la cineva care v-a invitat la un suc, o cafea şi mai puneţi ţară la cale. E posibil să vi se plătească o muncă particulară, o fi vreo colaborare şi o s-aveţi bani de drum dacă vreţi să daţi o raită pe undeva prin ţară.

Se poate să fie o zi importantă pentru voi c-aţi spus DA la ofiţerul stării civile , sau că i-aţi cerut iertare fiinţei iubite pentru ce-oti fi greşit cândva. Apar surprize plăcute, poate vin nişte oameni care v-au promis nişte lucruri şi s-au ţinut de cuvânt, şi o să ştiţi ce-aveţi de făcut în continuare.

O să aflaţi un răspuns de la şcoală şi o să treceţi la nivelul următor, v-alegeţi poate carieră. Vă vin idei de lucrat ceva, de petrecut frumos timpul liber şi or să vă urmeze şi ai voştri, şi-o să fie reconfortant şi-o s-aveţi şi satisfacţii profesionale.

Se poate să vă dea cineva nişte bani înapoi şi să fie suficientă sumă ca să puteţi ieşi la aer, undeva, măcar până diseară. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, poate-a revenit după o lungă absenţă cineva care n-a mai suportat să rămână departe de voi şi o să fiţi fericiţi împreună.

 

Tags:

horoscop,

neti sandu,

zodii,

sursa: StirileProTV.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Articole recente

Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi