Horoscop 8 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 8 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Peștii vor avea parte de o surpriză

Horoscop 8 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi cu încordare. Sunt lucruri pe care le putem rezolva din mers, iar pe altele o să le obținem cu mare greutate, dar avem resurse pentru așa ceva.

 

Vibrația zilei este 8 și o să ne păzim banii de noi înșine.

E cineva care vrea să recuperați un timp pierdut și să fiți din nou împreună într-o relație care vă poate face fericiți. Sunt lucruri pe care nu le-oți fi rezolvat la timp și o să trebuiască să le duceți la bun sfârșit și să fiți cu băgare de seama la toate detaliile.

Apar oferte de lucru și o să vă gândiți dacă vi se potrivește ceva sau așteptați ceva mai bun, că or să mai fie. O să dați zor să terminați niște treburi, dar să fiți atenți și la sănătate, să nu tratați cu indiferență vreun aspect care v-ar da mai apoi de furcă.

O să vă alăturați unui grup, ca să vă fie mai ușor să lucrați. Se poate și online, numai să vă fie mai comod așa. Se poate să umblați după semnături, aprobări și să faceți programări pe la instituțiile statului sau să nu stați pe la cozi, să fie civilizat.

O să faceți, probabil, un efort financiar să vă duceți măcar câteva zile undeva la odihnă, la distracție, să se simtă că e vacanță. E posibil să vă lipsească vreun act sau mai multe și să faceți rost rapid de ele, ca să puteți legaliza o situație, să obțineți ce v-ați propus.

Poate amânați o plecare, ca să poate veni și copilul cu voi sau or fi treburi de serviciu care vă rețin acasă. Se poate să primiți un răspuns de la un angajator și să stabiliți încă o dată condițiile, ca să știți pe ce munciți, să fiți mulțumiți la final.

Vi se dă un răspuns de la bancă și o să știți cum stați cu banii și cât puteți cheltui fără să vă pese. Poate vă gândiți la viața în doi, dacă sunteți singuri de ceva vreme și o să fiți dispuși să mai reduceți, chiar, din pretenții, ca să puteți conviețui în cei mai buni termeni.

Poate faceți o rezervare într-o stațiune turistică și o să alegeți o zonă mai puțin populată, să vă protejați. Apar niște urgențe legate de casă. Poate reparați ceva, ori s-a ivit ocazia să cumpărați o locuință și e de făcut orice efort financiar să luați ceva la un preț bun.

Poate mai faceți un drum la service să vedeți ce-i lipsește mașinii voastre, că ar fi ceva de înlocuit, niște piese. Încep să apară hibele, pe la ce ați lucrat de la începutul anului și o să mai reparați, pe ici, pe colo, că aveți și timp și răbdare.

O să aibă loc și o mare întâlnire, ceva care o să vă încălzească inima și o să puneți capăt singurătății. O să reluați o activitate care v-ar destinde, poate v-ar aduce și bani și o să vă reconecteze cu cei care vă împărtășesc opiniile, un hobby.

Preocupările de grup or să vă aducă un plus de buna dispoziție. Poate aveți activități în aer liber și o să vă destindeți. Poate abia acum sosește comanda pentru casă și o să reamenajați interiorul. Faceți și o curățenie generală, ca să vă priască statul acasă, să fie confort.

Poate căutați o școală, o grădiniță, ca să aveți de unde alege pentru copiii voștri și să fie mai aproape de casă. Or să mai vină niște bani și o să aveți de făcut plăți. Sunt facturi de care oți fi uitat sau vreo datorie de returnat cuiva și trebuie să vă mișcați rapid, să nu luați amenzi.

E un reviriment în sfera afectivă și o să vă puteți reface și viața de cuplu, în sfârșit. O să reziliați un contract, ca să întocmiți altul, care să vă aducă un plus de avantaje, să vă meargă mai bine și nu numai, financiar.

Sursa:

StirilePROTV

Tags:

horoscop azi,

horoscop,

horoscop neti sandu,

zodii bani,

zodii dragoste,

zodii sanatate,

vibratia zilei,

sursa: StirileProTV.ro


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.