Critic National
, , Critic National, Critic National

India a depăşit, vineri, pragul de un milion de contaminări cu noul coronavirus, fiind a treia cea mai afectată țară din lume, după SUA și Brazilia. Numărul deceselor cauzate de Sars-Cov-2 în țară depășește 25.600 de cazuri.

Într-o singură zi, India a înregistrat 2.843 de cazuri de contaminare și 55 de decese. Bilanțul total a urcat la 1.008.480 de persoane infectate și 25.664 de decese.

Numărul infectărilor a crescut în special în oraşele mai mici şi în mediul rural după ridicarea restricțiilor sanitare, la jumătatea lunii mai, când au fost reluate serviciile de transport pe plan intern şi s-au redeschis birourile şi pieţele comerciale. 

Răspândirea accelerată a coronavirusului a determinat autorităţile să reimpună restricţii sanitare pe plan local, inclusiv reintrarea în izolare pentru a încetini propagarea epidemiei, informează Agerpres.

În SUA și Brazilia, cele mai afectate două țări din lume, bilanțul contaminărilor cu Sars-Cov-2 depășește 3,6, respectiv două milioane de cazuri de contaminare.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi