Stiri Realitatea

După cum v-am obișnuit în fiecare săptămână, Claudiu Giurgea pregătește o nouă ediție eveniment, alături de doi invitați de seamă: Ion Crăciunescu (69 de ani), fost arbitru internațional și Victor Becali (58 de ani), cunoscut impresar român.

Aceștia vor discuta despre subiectele fierbinți din fotbalul românesc, dar și despre trasferurile BOMBĂ pe care Gigi Becali le țintește la FCSB.

Ion Crăciunescu și-a început cariera de arbitru în anul 1978, în Divizia C, în următorul an a arbitrat meciurile din Diviza B, iar din 1981 a devenit arbitru al Diviziei A. Din anul 1984 devine și arbitru internațional FIFA. În întreaga sa carieră a arbitrat peste 200 de jocuri în fotbalul intern, peste 80 de meciuri internaționale.

Victor Becali este un om de afaceri, cunoscut publicului mai ales datorită activității de impresariere a fotbaliștilor. Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu și Adrian Mutu s-au numărat printre fotbaliștii impresariați de acesta.

Scrie-ne pe Facebook în timpul emisiunii, iar cele mai bune întrebări vor primi răspuns în direct!

Emisiunea ”Realitatea Sportivă” cu Claudiu Giurgea, doar la Realitatea Plus.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top