Masca de protecție devine obligatorie în aer liber în Argeș, de joi, 30 iulie, atunci când se formează grupuri mai mari de două persoane. Decizia a fost luată marți de către Consiliul Județean pentru Situații de Urgență, care a ales aceste variante pentru a nu impune carantină în 12 localități.

Masca de protecție devine obligatorie în aer liber, în județul Argeș

În plus, în mijloacele de transport în comun vor avea voie mai puțini pasageri, doar cei care ocupă scaunele, fără să fie permiși călători în picioare, iar autobuzele nu vor mai putea pleca din stații dacă pasagerii nu au mască de protecție, potrivit Realitatea Plus.

Situația infectărilor din județul Argeș a cunoscut o dinamică nefastă în ultimele două săptămâni. În acest interval, numărul de îmbolnăviri s-a dublat. Luni, au fost raportate 129 de noi cazuri de COVID-19. Săptămâna trecută a fost redus programul teraselor, iar sălile de jocuri și piscinele au fost închise temporar.

Pe de altă parte, marți se va reuni și Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a analiza noile propuneri formulate de specialişti, prin care restricțiile să fie dictate de la nivel local, urmând că în ședința de guvern de miercuri să fie modificată HG privind starea de alertă.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.