Critic National
, , Critic National, Critic National
Kovesi a anunțat că instituția pe care o conduce ar urma să preia din start peste 300 de cazuri.
 
„Evit să dau cifre, suntem în mijlocul negocierilor, dar e important de spus că avem nevoie de resurse minime pentru a porni EPPO, apoi de resurse pentru a continua munca și să avem destule resurse. Pe baza evaluării noastre, vom primi încă de la început peste 300 de cazuri, ceea ce înseamnă că minimumul pentru a porni este să avem cel puțin 140 de procurori delegați și pe baza acestui număr, putem cere mai mulți bani la buget, pentru a putea face față tuturor lucrurilor din jurisdicția noastră”, a spus Kovesi, în interviul pentru Politico.
 
Problema instituției conduse de fosta șefă a DNA este că în acest moment nu are nici resurse financiare, nici procurori suficienți.

Biroul European al Procurorilor Publici va realiza anchete penale în cazuri de corupţie, fraude cu TVA şi furturi din bugetul UE. Biroul va lucra în mod direct cu câte un procuror european din fiecare din cele 22 de state membre participante.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi