Critic National
critic national stiri 24/7

Marina Tauber: Ilan Șor va reveni în Parlament foarte curând. Va fi o surpriză mare pentru Dodon (VIDEO)

Vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber spune că pe președintele Igor Dodon îl așteaptă o mare surpriză și îl sfătuie să nu se înscrie în cursa prezidențială. Ea se arată convinsă că se vor găsi suficiente voturi în parlament pentru a fi demis guvernul Chicu din a doua încercare.

Europa Liberă: Avem această discuție acum la final de sesiune parlamentară, sesiunea primăvară-vară. Cum a fost această sesiune? Fierbinte?

Marina Tauber: „Sesiunea aceasta primăvară-vară a fost una interesantă probabil din punct de vedere politic pentru unii, dar una foarte slabă și foarte complicată pentru cetățeni. De ce spun că a fost interesantă pentru politicieni? Pentru că majoritatea parlamentară, în frunte cu Dodon, probabil au făcut tot ce au planificat și pentru dânșii piața merge mai departe, pentru dânșii nimic nu s-a schimbat, doar că buzunarele lor au devenit și mai pline. Dacă e să vorbim despre rezultatele pentru cetățeni, trebuie să recunoaștem că locuitorii Republicii Moldova au avut posibilitatea să-și facă cele mai regretabile concluzii. Noi suntem un partid tânăr, dar ne mândrim cu tot ce a fost făcut și tot ce este făcut în fiecare zi de liderul nostru, dl Ilan Șor, și de întreaga noastră echipă. Deci, noi putem să spunem ca o concluzie pe care noi o pregătim acum cu echipa că pentru noi sesiunea aceasta a fost plină de evenimente, realizări și fapte concrete care au fost făcute, realizate pentru cetățeni.”

Europa Liberă: Dar când va fi deputatul Ilan Șor în legislativ?

Marina Tauber: „Poate mâine, poate poimâine, foarte și foarte curând. Deci, nu trebuie să creadă majoritatea parlamentară că, dacă ei în mod abuziv au închis sesiunea primăvară-vară, că ea nu poate să fie redeschisă pentru o ședință extraordinară și când Ilan Șor o să fie prezent la ședință, eu cred că foarte și foarte curând, eu nu că cred, eu știu, și o să fie o (…)

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi