Critic National
critic national stiri 24/7

Mircea Lucescu prevede un viitor sumbru la FCSB: „Încep dificultățile financiare și pentru Gigi Becali”

FCSB este pe locul cinci în Liga 1, cu 28 de puncte, dar va evolua în finala Cupei României. Totuși, cel mai titrat antrenor român Mircea Lucescu prevede un viitor sumbru, din punct de vedere financiar, dacă echipa nu se va redresa și nu va activa în cupele europene.

„Il Luce” consideră că o echipă din Liga 1, de nivelul FCSB, nu paote fi susținută în continuare de un singur finanțator. „O echipă cu tradiţie nu poate să stea…uite-l pe Gigi Becali, nu poate să stea la posibilităţile financiare ale unui singur om. Este imposibil. Gigi a fost foarte bine, dar o să vedeţi că, uşor-uşor, şi la Gigi încep dificultăţile”, a declarat Mircea Lucescu, conform Mediafax. Echipa lui Gigi Becali nu a mai câştigat titlul în Liga 1 de cinci ani, iar omul de afaceri a dorit anul trecut să-l coopteze în organigramă pe Lucescu senior. „Am vorbit cu Lucescu şi i-am zis să mă ajute într-un fel. Să îşi facă o părere, să îmi dea nişte indicaţii. Îi mulţumesc că m-a ajutat. Sunt sigur că le-a zis şi ceva de ordin tactic. Nu ştiu exact, că nu spun jucătorii. Nu cred că îl pot convinge ca antrenor. Dar ca prieten, să îmi dea o mână de ajutor, să dea nişte indicaţii, sigur o va face. Pentru că o face cu dragoste şi plăcere”, spunea Becali.

Mircea Lucescu vrea să antreneze din nou: „Dacă voi găsi un astfel de club, mă întorc pe bancă!” Mircea Lucescu a anunțat că e dispus să revină în antrenorat, dar în anumite condiții. „Îmi place să construiesc echipe, dar am nevoie de timp, nu e ușor. Nu ajunge doar să transferi jucători. Dacă voi găsi un club cu un asemenea proiect, mă voi întoarce pe bancă. Altfel, nu”, a precizat Il Luce, ultima dată pe banca primei reprezentative a Turciei.

The post Mircea Lucescu prevede un viitor sumbru la FCSB: „Încep dificultățile financiare și pentru Gigi Becali” appeared first on (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi