Candidatul Dreptei la Primăria Capitalei a susținut o conferință de presă în Sectorul 4 din București. Tema dezbătută a fost problema grădinițelor și creșelor.

Nicușor Dan: „În patru ani de mandat, administrația Firea nu a construit nicio grădiniță. Considerăm că acesta este încă un eșec al mandatului primarului general. Asta deși mandatul a fost unul extrem de favorabil, cu primarii de sector favorabili, tot din PSD și cu un Parlament favorabil. În cele șase sectoare ale Capitalei avem un deficit de 25% locuri în grădinițe. Cu creșele stăm și mai rău. Numărul creșelor e de trei ori mai mic decât al grănițelor. În sectorul 6 de exemplu avem doar trei creșe. O să vorbim des în campania asta despre ce înseamnă dezvoltare urbană. Dezvoltare urbană nu înseamnă să construiești blocuri. Infrastructura școalară nu a ținut pasul cu extinderea Bucureștiului. Dacă vorbim strict de infrastrutura pentru educație, e nevoie să ajungem să avem suficiente creșe și grădinițe pentru copiii din București.”

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.