Pentru parintii care nu au cu cine sa isi lase copilul in aceasta perioada, scoala de vara este salvarea

thumbs

Scoala de vara pare un colac de salvare pentru parintii care s-au intors la serviciu dupa perioada de pandemie. Claudia este invatatoare si fondatorul unui afterschool. Lunile cu scoala online nu au fost grele doar pentru elevi, ci si pentru ea. In perioada de pandemie a avut pierderi de peste 70%. A cum incearca sa recupereze timpul pierdut prin tot felul de activitati. Dar inainte de joaca, pustii trebuie sa treaca printr-un triaj epidemiologic. In ceea ce priveste regulile de distantare si igiena, Claudia ne-a spus ca nimeni nu a invatat-o cum sa le puna in aplicare si ca ar trebui facute niste controale informative.

Claudia Chiru, fondator afterschool: Pentru ei este o joaca pentru ca asa le-am prezentat-o noi. Ei si-au gasit noi casute in care sa stea la distanta unii de altii, dar nu este posibil sa ii tinem distantati asa cum ne-am dorit. Saptamana aceasta realizam „Poarta stelara”. Plecam in calatorie pe Marte, jocuri de coordonare, jocuri de echipa, activitati de constructii, vom iesi in parc unde vom avea un joc de comunicare.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.