Critic National
, , Critic National, Critic National

Unul dintre preoții care au oficiat slujba la care a participat și ÎPS Teodosie, alături de zeci de persoane, a fost identificat pe baza imaginilor de pe site-ul Arhiepiscopul Tomisului și amendat pentru nerespectarea măsurilor pentru combaterea transmiterii noului coronavirus. Polițiștii din Suceava anunță că verificările în acest caz continuă. 

Polițiștii din Suceava au transmis, vineri seară, că, după ce au urmărit imaginile postate pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului, unde este surprinsă o slujbă oficiată de ÎPS Teodosie, la o biserică din Dorna Arini, preotul paroh a fost amendat cu 500 de lei. La slujba respectivă au participat aproape 50 de enoriași, care nu au purtat măști de protecție și nici nu au respectat distanțarea fizică.

„Polițiștii au constatat că procesiunea religioasă a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iulie, între orele 23.30 – 02.30. A participat un sobor de preoți din Constanța și ÎPS Teodosie și preotul paroh al bisericii de la Dorna Arini. De asemenea, au participat circa 45-50 de enoriași. Deși sunt amplasate afișaje privind obligativitatea respectării distanțării sociale și portul măștii de protecție, aceste măsuri nu au fost organizate eficient de administrația lăcașului de cult. Pentru acest motiv, preotul paroh al așezământului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei pentru organizarea defectuoasă a activității”, a transmis Poliția Suceava.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, anunță Mediafax.
 
ÎPS a mai fost în centrul unui scandal legat de coronavirus, după ce a împărtășit mai mulți copii cu aceeași linguriță și a încălcat recomandările autorităților. În urma criticilor primite, Arhiepiscopie Tomisului a transmis că ,,lingurița de împărtășanie nu e penală”.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi