Critic National
, , Critic National, Critic National

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, astăzi, la finalul ședinței Comitetuluji Executiv Național (CExN) al partidului, că l-a propus pe Vasile Dîncu pentru a prelua funcţia de preşedinte interimar al Consiliului Naţional al social-democraților, propunerea sa fiind validată de CExN. 

„L-am propus pe domnul profesor Vasile Dîncu pentru a prelua interimar funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. Este normal într-un partid politic să fie opinii diferite, lucru care se întâmplă şi la PSD, există democraţie în interiorul partidului, dar la vot au fost 48 de voturi pentru şi un vot împotrivă”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat despre criticile la adresa lui Dîncu venite din partea unor colegi de partid, Marcel Ciolacu a răspuns: „Sunt ferm convins că cel mai îndreptăţit, în acest moment, după ce eu l-am susţinut, este domnul Vasile Dîncu să vorbească cu colegii mei care au avut anumite opinii şi să lămurească lucrurile. Sper din tot sufletul să nu pierd absolut niciun coleg”.

În context, el a subliniat că Vasile Dîncu este un om de stânga autentic, „profesor respectat”, fost vicepremier şi ministru al Dezvoltării: „Preşedintele Consiliului Naţional coordonează toate departamentele partidului. Este un motor de reformă şi restructurare a partidului”.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi