Critic National
, Protestatarii au blocat o strada din Seattle cu bariere improvizate, Critic National, Critic National

Protestatarii au blocat o strada din Seattle cu bariere improvizate

Mai multe echipaje de la Departamentul de Transporturi ale orasului Seattle au inceput sa inlature barierele de beton ridicate de protestatari in regiunea autodeclarata autonoma de catre acestia, Capitol Hill.

La scurt timp, mai multi oameni au incercat sa creeze blocaje rutiere improvizate din orice au avut la dispozitie: cutii de carton, cosuri de gunoi, mobilier sau panouri de placaj. Scopul declarat a fost sa tina fortele de ordine la distanta.

Protestors moving everything they can from the area to re-block off 10th and E. Pine. #CHOP @KIRO7Seattle pic.twitter.com/IrTw3dfumr

– Deedee Sun (@DeedeeKIRO7) June 30, 2020

Politia a ramas in afara zonei delimitate si a intervenit doar in situatii de urgenta, cand viata celor care protestau era pusa in pericol.

Demontarea zonei a inceput luni, iar atunci un tanar de 16 ani a fost impuscat mortal din cauza violentelor care au izbucnit in zona. „Trebuie sa putem reveni in zona”, a declarat atunci seful politiei, Carmen Best.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi