Critic National
, , Critic National, Critic National

Ziua 21 a protestelor anti-guvernamentale din Bulgaria. Protestatarii solicită în continuare demisia procurorului șef Ivan Geshev și a premierului Boiko Borisov. Evenimentele au început mai devreme decât de obicei miercuri, cu o acțiune de blocare a intersecțiilor cheie din Capitală.

La prânz, la ora 12.00, zeci de activiști au ieșit pe șosea, lângă bulevardele „Ivan E. Geshov” și „Bulgaria” și au oprit traficul.

De asemenea, traseul tramvaielor a fost blocat, precum și autobuzele, pentru care există o linie de autobuz separată, dar au fost permise ambulanțele. După acest blocaj, manifestanții au rămas în stradă și se vor îndrepta către așa-numitul Triunghiul puterii. Și, de fapt, în doar câteva ore, diverse intersecții cheie din Capitală au fost blocate. Până la ora 15:00, traficul din fața Casei Judecătoriei, bulevardul Alexander Malinov din districtul Mladost, Orlov Most a fost blocat.

Protestul va crește după ora 19:00, iar mulți dintre protestatari intenționează să rămână acolo și să doarmă pe străzi.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi