Critic National
, PSD raspunde apelului lui Iohannis: „Romanii nu au nevoie de raportari triumfaliste, ci de solutii”, Critic National, Critic National

PSD raspunde apelului lui Iohannis: „Romanii nu au nevoie de raportari triumfaliste, ci de solutii”

„Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie sa-l faca acum presedintele este fata de guvernul Orban, sa nu mai fure, sa renunte la abuzuri si sa guverneze pentru romani si nu doar pentru propriile interese electorale. Romanii nu au nevoie de raportari triumfaliste, ci de solutii concrete. Apreciem deschiderea de acum a presedintelui Iohannis spre dialog, dar este prea putin si prea tarziu”, a declarat Lucian Romascanu.

Referitor la Legea carantinei si izolarii, el a mai spus ca Parlamentul munceste sa corecteze „toate incalcarile fragrante de drepturi si libertati propuse de guvern”.

„Indiferent cat de mult incearca presedintele sa dea vina pe toata lumea, pe romani, pe clasa politica, pe Parlament, pe greaua mostenire, Klaus Iohannis nu de poate spala pe maini de rezultatele guvernului sau, de jaful facut in timp ce romanii stateau in case, de distrugerea premeditata a economiei, de suferintele privocate romanilor lasati in afara spitalelor”, a mai spus purtatorul de cuvant al PSD.

Klaus Iohannis a spus, joi, ca „virusul e real, nu are culoare politica, nu poate fi interzis prin lege si nici nu dispare de la sine”, motiv pentru care seful statului a facut apel la Parlament sa adopte urgent cadrul de care este nevoie pentru ca autoritatile sa actioneze in cazul pandemiei.

Seful statului a anuntat ca a transmis Parlamentului, conform legii, informarea privind starea de urgenta instituita pe intregul teritoriu al Romaniei prin cele doua decrete, semnate pe 16 martie si, respectiv, 14 aprilie, document care prezinta in mod sintetic si transparent actiunile si initiativele pe care le-am avut pe perioada starii de urgenta pentru a atinge obiectivele prioritare urmarite, respectiv protejarea sanatatii cetatenilor, limitarea efectelor pandemiei, protejarea si relansarea economiei.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi