Realitateadebucuresti.net: Harta problemelor din Capitală

Reprezentantul USR consideră că Nicușor Dan se va lupta cu mai mulți candidați din eșichierul stâng al politicii la Primăria Bucureștiului, nu doar cu Gabriela Firea.

Octavian Berceanu: „Dreapta a câștigat foarte multe puncta în urbele mari, pentru că oamenii își doresc altceva. Am văzut și la europarlamentare și la prezidențiale. Trebuie să ajungem acolo și la sectoare. Se negociază și lucrurile prioritare pentru București, inclusive la nivel de sectoare. Eu cred că va fi un candidat din partea Dreptei și mia mulți candidați din partea conceptului mai larg de PSD. Doamna Firea nu este aplaudată de toate mâinile din PSD. Nicușor Dan nu a candidat pentru alte funcții, e un candidat construit în timp. Cred că va fi primi voturi foarte ușor.

Reprezentantul PNL dorește dispariția pesedismului din administrația locală.

Cătălin Deaconescu: „Îmi doresc să se realizeze o alianță comună și la sectoare și la nivel de consilieri. Nu de PSD trebuie să scăpăm, ci de pesedismul din administrația locală. Trebuie să scăpăm de nepăsarea pe care am văzut-o în ultimii patru ani de mandate Firea. Pentru PSD a devenit o realitate că vor pierde Primăria Capitalei. Eu mă concentrez pe un program care să îl susține pe Nicușor Dan. M-aș fi așteptat ca doamna Firea să se fi delimitat, măcar cu jumătate de gură, de acțiunile domnului viceprimar Bădulescu, din timpul conferinței de presă a lui Nicușor Dan.”

[wpcc-iframe src=”https://www.youtube.com/embed/Cie1gJCkKlU” width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”]

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top