Critic National
, , Critic National, Critic National

Violenţe între protestatari şi forţele de ordine au avut loc marţi seară în oraşul Ierusalim, în faţa reşedinţei oficiale a premierului israelian, Benjamin Netanyahu, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Times of Israel. Mii de protestatari au încercat să pătrundă cu forţa în reşedinţa premierului Benjamin Netanyahu, fiind opriţi de agenţii poliţiei, mai scrie Mediafax.

Violenţele au izbucnit în contextul în care autorităţile israeliene au început demontarea corturilor protestatarilor adunaţi de aproximativ o lună în faţa reşedinţei premierului Benjamin Netanyahu pentru a cere demisia acestuia din cauza acuzaţiilor de corupţie.

„Bibi, mergi acasă!”, „Aceasta este ţara noastră, nu a lui Netanyahu”, au scandat demonstranţii.

În ultimele zile, în zone ale comunităţii ultraortodoxe din Ierusalim au avut loc proteste faţă de restricţiile impuse în contextul epidemiei de coronavirus. Cel puţin 16 protestatari au fost reţinuţi luni seară în cartierul Romema din Ierusalim.

Procesul pentru presupuse acte de corupţie care îl vizează pe premierul Benjamin Netanyahu a început în martie.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi