Tema Zilei: Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, vine în această seară la Telejurnal, pe TVR 1

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, este în această seară invitata Dorinei Florea, în cadrul principalului Telejurnal, de la ora 20.00, pe TVR 1.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, este în această seară invitata Dorinei Florea, în cadrul principalului Telejurnal, de la ora 20.00, pe TVR 1.

Pensionarii se pregătesc pentru mari acţiuni de protest. Ei vor să dea şi Guvernul în judecată dacă nu le va mări pensiile cu 40% din septembrie. Este una dintre temele de discuție din această seară, de la Tema Zilei, în Telejurnal.

Săptămâna trecută, ministrul Muncii a făcut apel la cei care pleacă să muncească în străinătate să verifice care sunt clauzele contractuale. Totul după problemele de amploare care au apărut în Germania. „Ministrul Muncii din Germania s-a implicat și românii vor avea contracte direct cu proprietarii acestor abatoare și în general cu cei care sunt beneficiarii muncii lor, și nu prin intermediari”, a anunțat Violeta Alexandru. Detalii despre situația la zi, în această seară.

În iunie, ministrul Muncii a anunțat că măsurile de sprijin pentru angajații companiilor afectate de restricții vor fi prelungite. Ce mai are în plan Guvernul Orban din această perspectivă, în contextul actual, aflăm la Telejurnal, pe TVR 1.

 

 

 

sursa: TVR


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.