Traficul la frontieră prin PTF Giurgiu-Ruse este întrerupt temporar în această după-amiază pentru toate mijloacele de transport ca urmare a unor activităţi de protest pe care companiile de transport din Bulgaria le desfăşoară în Ruse, în apropierea punctului de trecere a frontierei. 

Traficul prin PTF Giurgiu-Ruse întrerupt temporar din cauza unor proteste

Autoritățile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că, în data de 15.07.2020, în intervalul orar 12.00-16.00, pe teritoriul Bulgariei, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, în sensul giratoriu care permite accesul pe teritoriul statului vecin, se desfășoară activități de protest ale companiilor de transport din Bulgaria, fapt ce poate determina întreruperea temporara a traficului şi creșterea timpului de așteptare pentru toate mijloacele de transport, informează realitateadegiurgiu.net. 

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare şi va dispune toate măsurile aflate în competenţa instituţiei astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.