Critic National
, , Critic National

Fostul președinte al României a intervenit în direct prin telefon în emisiunea „100%”, realizată de Laurențiu Botin, la Realitatea PLUS. Europarlamentarul Mișcării Populare a subliniat neajunsurile actuale ale capitalismului din țările democratice și nevoia de reformare a sistemului. Politicianul a mai precizat și faptul că România nu are nevoie de Legea Carantinei, cadrul legislativ în acest sens existând deja în România.

Traian Băsescu: „Tot Occidentul este brăzdat de manifestări. Și în Statele Unite la fel. Mesajul este clar: trebuie să facem ceva cu sistemul. Capitalismul are limitele sale și e nevoie să aducem modificări. 1% din populația Globului deține 99,5% din avuția mondială. Sistemul trebuie să sufere niște modificări. Iritabilitatea populației este peste tot. La Belgrad se iese în stradă pentru a contesta rezultatul alegerilor. Nemulțumirea existentă în toate statele democratice e un semnal al problemelor sistemului.

România este echipată cu tot sistemul legislativ pentru a face față și a lua măsuri în situație de pandemie sau de epidemie. Avem în vigoare Regulamentul Internațional de Sănătate, semnat de circa 190 de state. Avem o directivă de la Uniunea Europeană, care preia regulamentul internațional de sănătate al ONU. Documentul acesta a trecut și prin Parlamentul României. Parlamentul i-a dat aviz favorabil. Documentul acesta definește izolarea, carantina. Izolarea și carantina sunt definite și în Codul Penal. Toată legislația e în vigoare, iar legea carantinării nu are niciun sens.”

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi