Critic National
, Un caz pozitiv și unul incert, în urma retestării personalului CA Alba-Iulia, Critic National, Critic National

Un caz pozitiv și unul incert, în urma retestării personalului CA Alba-Iulia

O persoană a fost depistată pozitiv cu COVID-19, iar o alta are un rezultat incert în urma retestării angajaţilor Curţii de Apel (CA) Alba Iulia, acolo unde au fost înregistrate până în prezent şase cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2, fapt ce a dus la testarea prin metoda „pooling” a întreg personalului aflat în activitate, respectiv 123 de persoane.

„S-a încheiat retestarea tuturor colegilor cu rezultate inițiale negative sau incerte. Datele comunicate până acum confirmă rezultatele negative cu excepția unui singur rezultat care este incert și va fi repetat, în timp ce pentru o altă colegă, care a avut inițial rezultat incert, retestarea confirmă pozitivarea”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Potrivit postării menționate, „după o săptămână dificilă de luptă cu COVID-19, inclusiv 2 zile de suspendare a activității pentru dezinfecție generală”, la CA Iulia se va relua complet activitatea începând de luni, 6 iulie, „cu stricta respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus”.

Cauzele aflate pe rolul instanței se vor desfășura conform programării, iar angajații aflați în internare sau izolare vor fi înlocuiți în activitate până la recuperarea completă, mai arată sursa citată. 


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi