Critic National
, Un fost jandarm si trei ex-jurnalisti fac parte din Grupul de Comunicare Strategica| DOCUMENT, Critic National, Critic National

Un fost jandarm si trei ex-jurnalisti fac parte din Grupul de Comunicare Strategica| DOCUMENT

Autor Gabriela Antoniu

Grupul de Comunicare Strategica, structura guvernamentala care anunta zilnic cifrele epidemiei de coronavirus din Romania, este alcatuit dintr-un fost jandarm si trei fosti ziaristi.

Grupul de Comunicare Strategica a fost infiintat cu aproape doua saptamani inainte de instituirea starii de urgenta la 15 martie, dezvaluie cristoiublog.ro.

Astfel, la 3.03.2020, prin dispozitia 524 semnata de secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a fost infiintat Grupul de Comunicare Strategica din care fac parte:

Andi ManciuSorina CosbucDragoi IulianCuturescu Adrian

Asadar, acestia sunt membrii GCS, unii platiti separat printr-o firma, care comunica informatiile legate de evolutia epidemiei de coronavirus in Romania si care, in perioada starii de urgenta, au decis inchiderea unor site-uri pe motiv ca acestea publica fanews-uri despre coronavirus.

Andi Manciu este consilier de Stat in cadrul Cancelariei Prim-ministrului Romaniei si Sorina Cosbuc, consilier al ministrului de Interne Marcel Vela, fost reporter Realitatea Tv si fosta realizatoare a emisiunii lui Rares Bogdan. In biroul ei de la MAI, Cosbuc este ajutata de comisar Dragoi Iulian (din Teleorman, umbla vorba acoperit DGIPI), fost ziarist, adus si sustinut de fostul ministru de Interne, Carmen Dan (ca sef al Serviciului de comunicare strategica din MAI) si de comisarul Cuturescu Adrian, fost jandarm. Potrivit surselor cristoiublog, acestia se sfatuiesc cu ministrul de Interne Marcel Vela inainte sa transmita cifrele.

Asa se explica si gafa de marti, cand Andi Manciu a trimis, ca de obicei, informatiile la PNL, inainte de a da comunicatul oficial, iar ei l-au pus pe site, dupa care l-au retras. Comunicatul oficial avea alte cifre decat cele pe care le daduse PNL.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi