Un tanar iesean acuzat ca a lovit o minora cu parul in cap, a fost trimis in judecata

thumbs

Agresorul in varsta de 20 ani, cercetat pentru tentativa de omor, este in arest preventiv, potrivit prim-procurorului Mihaela Apostol.

Potrivit rechizitoriului, in seara de 20 aprilie, in timp ce inculpatul, victima si alti tineri petreceau la locuinta primului dintre ei, in satul Lungani (comuna Voinesti, judetul Iasi), din cauza consumului exagerat de alcool si a unui conflict iscat din cauza unei boxe portabile, a izbucnit un conflict intre acuzat, victima si fratele acesteia.

„Inculpatul a luat un par din lemn cu lungimea de 1,2 metri si diametrul de 4,5 centimetri, cu care a lovit boxa si apoi a aplicat o lovitura cu mare intensitate victimei, la nivelul capului. In urma loviturii aplicate, victima a cazut, fiind transportata la spital pentru interventie chirurgicala de specialitate”, a precizat prim-procurorul, marti.

La audieri, inculpatul a recunoscut fapul ca a lovit victima cu parul, dar a motivat ca a fost o greseala, intentia sa fiind aceea de a lovi o boxa pe care fata dorea sa o ia acasa, ceea ce l-a enervat.

sursa: Orange


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.