Critic National
, , Critic National, Critic National

Statele membre ale Uniunii Europene au căzut de acord asupra unor standarde comune de igienă la bordul avionului şi în aeroporturi, în ideea de a ajuta la oprirea răspândirii noului coronavirus, a anunțat joi ministrul german al Transporturilor.

Printre măsurile asupra cărora toate statele UE au căzut de acord a fost protecţia gurii şi nasului pentru pasageri, de la vârsta de şase ani, precum şi păstrarea distanţei sociale în timpul procedurilor de pe aeroporturi.

Pe de altă parte, la bordul avionaelor nu se va mai aplica sistemul  scaunului din mijloc liber. Setul de reguli a fost propus de Germania, ca urmare a semnalelor venite de la companiile aeriene, care au atras atenţia că standardele diferite de la țară la alta sau chiar de la o copanie la altaau provocat confuzie. 

Ministrul german al Transporturilor a precizat că acest acord a fost convenit la nivel de oficiali şi nu a fost încă aprobat în mod formal de miniştrii europeni Transporturilor.

 

via: Realitatea.NET


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

loading...

Adauga raspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
Comunicate de presa

Revista Presei

Anunturi