Utiștii, convinși că vor îndeplini ”visul promovării în Liga 1” și după ce au început slab play-off-ul. ”Echipa este tot pe primul loc, la mâna ei, dar și mai important este că știm cu toții ce avem în vestiar”

Din cele șase puncte ce ar fi însemnat game, set, match în lupta pentru promovarea în Liga 1, UTA a pus la păstrare unul singur și suspansul pentru revenirea în elită crește. Învățămintele din eșecul cu Turris Oltul (scor 3-4) s-au aplicat doar parțial cu Petrolul (scor 1-1), în sensul că arădenii nu s-au mai expus atât de mult în apărare, în special în actul secund, însă, pe de altă parte, jocul de construcție și finalizare nu a suferit îmbunătățiri. Poate chiar s-a înregistrat un mic regres. CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

Utiștii, convinși că vor îndeplini ”visul promovării în Liga 1” și după ce au început slab play-off-ul. Codru Grădinariu: ”Echipa este tot pe primul loc, la mâna ei, dar și mai important este că știm cu toții ce avem în vestiar”

The post Utiștii, convinși că vor îndeplini ”visul promovării în Liga 1” și după ce au început slab play-off-ul. ”Echipa este tot pe primul loc, la mâna ei, dar și mai important este că știm cu toții ce avem în vestiar” appeared first on Prosport.

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.