Viceprimarul sectorului 2 confirmă ProSport! Ce s-a discutat la întâlnirea dintre spanioli, Vela și Cristian Popescu: „Mă voi ocupa eu”

Contactat de reporterii ProSport, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a acceptat să detalieze discuțiile ce au avut loc astăzi între domnia sa, ministrul de Interne Marcel Vela, dar și Cornel Țălnar și posibilii cumpărători spanioli ai lui Dinamo. Popescu anunță că Primăria sectorului 2 dorește să ia în administrare baza sportivă Dinamo pentru construcția unui nou stadion, în contextul în care ProSport a anunțat astăzi, în exclusivitate, despre întâlnirea dintre iberici și partea română. „Este adevărat că m-am întâlnit astăzi cu Ministrul de Interne Marcel Vela, cu Cornel Țălnar și cu reprezentanții spaniolilor ce vor să cumpere Dinamo. A fost o întâlnire între dinamoviști. Am discutat despre stadion și despre cum vom rezolva construcția lui. Așa cum ați scris și dumneavoastră, miercuri vom face o vizită la stadion. Vor participa și reprezentanții DDB. Mai mult decât atât, i-am chemat și pe cei de la FRF. Suntem în linie dreaptă, din punctul meu de vedere, să construim noul stadion Dinamo. Mă voi ocupa să avem un stadion modern, fără pistă. Acest stadion nu va fi doar pentru Dinamo, ci pentru tot fotbalul românesc”, a spus Dan Cristian Popescu pentru ProSport. Popescu confirmă ProSport! Vela i-a sfătuit pe spanioli în negocierile cu Negoiță! ProSport a scris despre faptul că Marcel Vela i-a sfătuit pe spanioli să îi ceară lui Negoiță să renunțe la datoriile pe care le are de încasat. Viceprimarul Popescu confirmă informația acum, în exclusivitate. „Domnul Vela este foarte implicat și vrea ca Dinamo să redevină o forță. Așa este, e adevărat că domnia sa le-a propus spaniolilor să încerce o negociere de pe poziții de forță deoarece nu consideră normal ca cineva să se îmbogațească pe ultima sută de metri de pe urma lui Dinamo”, a adăugat viceprimarul sectorului 2. The post Viceprimarul sectorului 2 confirmă ProSport! Ce s-a discutat (…)

cititi articolul complet în ProSport


Urmareste CriticNational.ro pe FACEBOOK.COM

Distribuie articolele noastre si intra in comunitate. Daca ai un comunicat sau o stire, trimite-o acum pe [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.